Asiakaspalvelun asiantuntija Paraisille

31.3.2022

Finnsementti rakentaa vihreämpää tulevaisuutta. Kaikki toimintamme tähtää hiilijalanjäljen ja sementintuotannon päästöjen pienentämiseen. Meille tärkeää on myös turvallinen työympäristö, parhaan asiakaskokemuksen tarjoaminen, avoin yhteistyö ja rohkeus uudistua. Olemme osa CRH-konsernia, joka on yksi maailman johtavista rakennusmateriaaliyrityksistä.

Haemme uutta tiimiläistä myynnin asiakaspalveluun. Asiakaspalvelutiimi vastaa tilaus-toimitus- ja laskutusprosessin hallinnasta ja koordinoinnista kaikkien yrityksemme tuotteiden ja toimipaikkojen osalta ko. prosessin eri vaiheissa. Tehtävä painottuu myyntitilausten vastaanottoon ja käsittelyyn sekä asiakastarpeen mukaan kuljetusten suunnitteluun ja järjestämiseen tehdastoimituksissa. Työhön kuuluu päivittäistä asiakkaiden neuvontaa ja kuljetusliikkeiden avustamista erilaisissa toimituksiin, tilaus- ja lastausjärjestelmiin ja mahdollisiin poikkeustilanteisiin liittyvissä asioissa. Toimi edellyttää aktiivista yhteydenpitoa tuotannon, myynnin, asiakkaan ja kuljetusliikkeen välillä. Tehtävään sisältyy tiettyjä rutiineja, mutta työpäivän sisältö voi olla hyvin vaihtelevaa ja ajoittain kiireellistä sesongista riippuen. Työntekijä osallistuu tarvittaessa tiimin muihin työtehtäviin, kuten tuote- ja rahtihintojen päivitykseen, myyntilaskutukseen ja raportointiin.
 
Toivomme hakijalta tehtävään soveltuvan koulutuksen lisäksi palvelualttiutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja paineensietokykyä. Omaat järjestelmällisen ja vastuuntuntoisen työtavan, ja sinulla on kiinnostusta toimintatapojen kehittämiseen. Tehtävä edellyttää hyviä IT-taitoja. SAP -osaaminen ja englanninkielen taito luetaan eduksi.

Tuemme oppimista työtehtäviin ja niissä kehittymiseen reilussa ja kannustavassa työporukassa. Meillä on hyvä fiilis kasvaa ja kehittyä vastuulliseen ja mielenkiintoiseen tehtävään.

Lisätietoja tehtävästä antaa myynnin liiketoimintakontrolleri Tiina Ruusunen to 7.4. klo 14-15, pe 8.4. klo 10-11 ja to 14.4. klo 12-14, puh. 0201 206 397.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä työhöntulotarkastusta, joka saattaa sisältää huumausainetestauksen.

Kiinnostuitko? Viimeinen hakupäivä on 18.4.2022. Käsittelemme hakemuksia myös hakuaikana.