Hallinnon kesätyöntekijä, Lappeenrannan sementtitehdas

13.1.2024

Finnsementti rakentaa vihreämpää tulevaisuutta. Kaikki toimintamme tähtää hiilijalanjäljen ja sementintuotannon päästöjen pienentämiseen. Meille tärkeää on myös turvallinen työympäristö, parhaan asiakaskokemuksen tarjoaminen, avoin yhteistyö ja rohkeus uudistua. Olemme osa CRH-konsernia, joka on yksi maailman johtavista rakennusmateriaaliyrityksistä.

Olemme iloisia, että Finnsementti kiinnostaa sinua kesätyöpaikkana! Osallistumme Vastuullinen kesäduuni -kampanjaan ja noudatamme hyvän kesätyön periaatteita. Tarjoamme sinulle kesäksi mielenkiintoisia tehtäviä sekä kivat ja osaavat työkaverit.

Lappeenrannan tehdaskonttorilla työskentelevän hallinnon kesätyöntekijän työtehtäviin kuuluvat palkkahallinnon työt, ostolaskujen käsittely, raaka-aineiden varastokirjanpito sekä autovaakajärjestelmän ylläpito, arkistointi, sekä muut avustavat hallinnolliset tehtävät.

Toivomme hakijalta oma-aloitteisuutta ja tarkkuutta, hyviä IT-taitoja, ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Kokemus palkkahallinnosta katsotaan hakijalle eduksi.

Olemme savuton työpaikka. Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä työhöntulotarkastusta, joka saattaa sisältää huumausainetestauksen. Kesätyöhakumme on avoinna 29.2.2024 asti, mutta hakemuksia käsitellään ja haastatteluja tehdään jo hakuaikana, joten olethan nopea! Ilmoitamme kaikille hakijoille, voimmeko tarjota hallinnon kesätyöpaikan vai emme.

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-koordinaattori Minna Kuosmanen minna.kuosmanen@finnsementti.fi

Käy kotisivuillamme lukemassa aiempina kesinä työskennelleiden kesätyöntekijöiden mietteitä Finnsementistä työnantajana: https://finnsementti.fi/rekry/