Kesätyö, laitostyöntekijöitä Raahen kuonajauhetehtaalle

16.12.2023

Finnsementti rakentaa vihreämpää tulevaisuutta. Kaikki toimintamme tähtää hiilijalanjäljen ja sementintuotannon päästöjen pienentämiseen. Meille tärkeää on myös turvallinen työympäristö, parhaan asiakaskokemuksen tarjoaminen, avoin yhteistyö ja rohkeus uudistua. Olemme osa CRH-konsernia, joka on yksi maailman johtavista rakennusmateriaaliyrityksistä.

Olemme iloisia, että Finnsementti kiinnostaa sinua kesätyöpaikkana! Rekrytoimme prosessityöntekijöitä Raahen kuonajauhetehtaalle 12 h keskeytymättömään vuorotyöhön. Työ on teollista prosessityötä, johon sisältyy myös kunnossapitoa. Haemme pääasiassa kesätyöntekijöitä, jotka ovat valmistuneet tai joilla on keskeneräiset opinnot tekniseltä alalta, esimerkiksi koneenasentajia tai levyseppä-hitsaajia.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä työhöntulotarkastusta, joka saattaa sisältää huumausainetestauksen.

Osallistumme Vastuullinen kesäduuni -kampanjaan ja noudatamme hyvän kesätyön periaatteita. Tarjoamme sinulle kesäksi mielenkiintoisia tehtäviä sekä kivat ja osaavat työkaverit.

Kesätyöhakumme on avoinna 29.02.2024 asti mutta käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja jo hakuaikana, joten olethan nopea! Ilmoitamme kaikille hakijoille, olemmeko voineet tarjota kesätyöpaikan vai ei.

Yhteyshenkilömme mahdollisia kysymyksiä varten on käyttöinsinööri Joonas Joensuu, 0201 206 245.

Käy kotisivuillamme lukemassa meillä viime kesänä työskennelleiden kesätyöntekijöiden mietteitä Finnsementistä työnantajana: https://finnsementti.fi/rekry/