Kesätyö, Lappeenrannan sementtitehdas

16.12.2023

Finnsementti rakentaa vihreämpää tulevaisuutta. Kaikki toimintamme tähtää hiilijalanjäljen ja sementintuotannon päästöjen pienentämiseen. Meille tärkeää on myös turvallinen työympäristö, parhaan asiakaskokemuksen tarjoaminen, avoin yhteistyö ja rohkeus uudistua. Olemme osa CRH-konsernia, joka on yksi maailman johtavista rakennusmateriaaliyrityksistä.

Olemme iloisia, että Finnsementti kiinnostaa sinua kesätyöpaikkana! Rekrytoimme kesätyöntekijöitä Lappeenrannan sementtitehtaalle ja laboratorioon. Palkkaamme työntekijöitä tehtaalle kunnossapitoon, tuotantoon ja esihenkilötehtäviin, päivätyöhön ja keskeytymättömään vuorotyöhön. Lisäksi palkkaamme laborantteja laadunvalvontaan ja keskeytymättömään vuorotyöhön.

Olemme savuton työpaikka. Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä työhöntulotarkastusta, joka saattaa sisältää huumausainetestauksen.

Osallistumme Vastuullinen kesäduuni -kampanjaan ja noudatamme hyvän kesätyön periaatteita. Tarjoamme sinulle kesäksi mielenkiintoisia tehtäviä sekä kivat ja osaavat työkaverit.

Kesätyöhakumme on avoinna 28.2.2023 asti mutta osastomme käsittelevät itsenäisesti hakemuksia ja tekevät valintoja jo hakuaikana, joten olethan nopea! Ilmoitamme kaikille hakijoille, olemmeko voineet tarjota kesätyöpaikan vai ei.

Yhteyshenkilömme mahdollisia kysymyksiä varten on HR-koordinaattori Minna Kuosmanen, minna.kuosmanen@finnsementti.fi.

Käy kotisivuillamme lukemassa aiempina kesinä työskennelleiden kesätyöntekijöiden mietteitä Finnsementistä työnantajana: https://finnsementti.fi/rekry/