Kesätyö, Paraisten sementtitehdas

17.12.2022

Finnsementti rakentaa vihreämpää tulevaisuutta. Kaikki toimintamme tähtää hiilijalanjäljen ja sementintuotannon päästöjen pienentämiseen. Meille tärkeää on myös turvallinen työympäristö, parhaan asiakaskokemuksen tarjoaminen, avoin yhteistyö ja rohkeus uudistua. Olemme osa CRH-konsernia, joka on yksi maailman johtavista rakennusmateriaaliyrityksistä.

Olemme iloisia, että Finnsementti kiinnostaa sinua kesätyöpaikkana! Rekrytoimme kesätyöntekijöitä Paraisten sementtitehtaalle ja laboratorioon. Palkkaamme tehtaalle työntekijöitä kunnossapitoon, tuotantoon ja esihenkilötehtäviin, päivätyöhön ja keskeytymättömään vuorotyöhön. Lisäksi palkkaamme laborantteja sideaine-, polttoaine- ja kemianlaboratorioihin päivätöihin, ja vuorolaboratorioon keskeytymättömään vuoroon.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä työhöntulotarkastusta, joka saattaa sisältää huumausainetestauksen.

Osallistumme Vastuullinen kesäduuni -kampanjaan ja noudatamme hyvän kesätyön periaatteita. Tarjoamme sinulle kesäksi mielenkiintoisia tehtäviä sekä kivat ja osaavat työkaverit.

Kesätyöhakumme on avoinna 12.2.2023 asti mutta osastomme käsittelevät itsenäisesti hakemuksia ja tekevät valintoja jo hakuaikana, joten olethan nopea! Ilmoitamme kaikille hakijoille, olemmeko voineet tarjota kesätyöpaikan vai ei.

Yhteyshenkilömme mahdollisia kysymyksiä varten on HR-koordinaattori, johanna.albrecht@finnsementti.fi

Käy kotisivuillamme lukemassa meillä viime kesänä työskennelleiden kesätyöntekijöiden mietteitä Finnsementistä työnantajana: https://finnsementti.fi/rekry/