Kunnossapitotyöntekijä Paraisille

15.9.2023

Finnsementti rakentaa vihreämpää tulevaisuutta. Kaikki toimintamme tähtää hiilijalanjäljen ja sementintuotannon päästöjen pienentämiseen. Meille tärkeää on myös turvallinen työympäristö, parhaan asiakaskokemuksen tarjoaminen, avoin yhteistyö ja rohkeus uudistua. Olemme osa CRH-konsernia, joka on yksi maailman johtavista rakennusmateriaaliyrityksistä.

Haemme Paraisten sementtitehtaalle kunnossapitotyöntekijää. Tehtävä sisältää alueen kunnossapitoon, siisteyteen ja järjestykseen, sekä turvallisuuteen liittyviä töitä yhteistyössä muun henkilöstön kanssa.

Tehtävä edellyttää vahvaa osaamista mekaanisesta kunnossapidosta, prosessiteollisuuden kaluston ja laitteiston tuntemusta, sekä työturvallisuusasioiden hyvää tuntemusta ja noudattamista. Hakemamme henkilö on oma-aloitteinen, yhteistyötaitoinen ja järjestelmällinen. Omaat aktiivisen työotteen, ja sinulla on kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Toivomme hakijalta tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta, ja aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Kotimaisten kielten lisäksi englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Meillä panostetaan työssä kehittymiseen, joka näkyy henkilöstömme viihtymisessä meillä. Hyvinvointisi tukemiseksi tarjoamme etuja kuten liikunta-/kulttuuri- ja hierontaedun, laajan työterveyshuollon, lomahuoneiston Saariselällä sekä työsuhdepolkupyöräedun.

Lisätietoa tehtävästä antaa klinkkerituotannon työnjohtaja Kimmo Viitanen, puh. 0201 206 314.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä työhöntulotarkastusta, joka saattaa sisältää huumausainetestauksen.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 24.9.2023. Toivomme saavamme hakemuksesi pian, mahdollisuuksien mukaan haastattelemme sopivia kandidaatteja myös hakuajan aikana.