Myyntipäällikkö

4.5.2024

Finnsementti rakentaa vihreämpää tulevaisuutta. Kaikki toimintamme tähtää hiilijalanjäljen ja sementintuotannon päästöjen pienentämiseen. Viemme vähähiilisillä sideaineillamme betonirakentamista kohti nollapäästöjä. Meille tärkeää on myös turvallinen työympäristö, parhaan asiakaskokemuksen tarjoaminen, avoin yhteistyö ja rohkeus uudistua. Olemme osa CRH-konsernia, joka on yksi maailman johtavista rakennusmateriaaliyrityksistä.

Etsimme huipputyyppiä myyntipäälliköksi loistavaan myyntitiimiimme.

Myyntipäällikön roolissa olet liiketoimintamme ja vähähiilisyysstrategiamme ytimessä. Investoimme vähähiilisyyteen valtavasti ja tuomme markkinoille uusia entistäkin vähähiilisisempiä ratkaisuja. Tehtäväsi on mahdollistaa paras asiakaskokemus tällä matkallamme kohti hiilineutraaliutta.

Myyntipäällikkönä vastaat Finnsementin vähähiilisten tuotteiden myynnistä, nimettyjen asiakkuuksien johtamisesta ja osallistut myynnin kehittämiseen. Tehtäväsi on varmistaa omalta osaltasi kulloinkin myynnille asetettujen tavoitteiden toteuttaminen. 

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta. Sinulla on myös myynti- ja neuvottelukokemusta, mielellään B2B-puolelta. Tässä tehtävässä suomen ja englannin kielen taito ovat välttämättömiä. Betoniosaaminen ja työkokemus toimialalta ovat merkittäviä etuja. Pärjäät hyvin, jos pidät itsenäisestä työskentelystä ja olet hyvä viestimään. Työ on liikkuvaa ja matkustuspäiviä on noin 2–3 viikossa, matkustaminen tapahtuu pääosin Suomessa. Lähityöpäiviä voit tehdä esimerkiksi Espoossa, Paraisilla tai Lappeenrannassa.

Meillä panostetaan työssä ja uralla kehittymiseen, joka näkyy henkilöstömme viihtymisessä meillä. Hyvinvointisi tukemiseksi tarjoamme etuja kuten liikunta-/kulttuuri- ja hierontaedun, laajan työterveyshuollon, lomahuoneiston Saariselällä sekä työsuhdepolkupyöräedun. Tätä työtä on mahdollista tehdä osittain etänä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa myynnin tiimipäällikkö Iiro Aro puh. 050 421 1500.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä työhöntulotarkastusta, joka saattaa sisältää huumausainetestauksen. 

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 19.5.2024. Toivomme saavamme hakemuksesi pian, mahdollisuuksien mukaan videohaastattelemme sopivia kandidaatteja myös hakuajan aikana. 

Me Finnsementillä olemme vihreän rakentamisen edelläkävijöitä ja haluamme sinut mukaan rakentamaan vähähiilistä tulevaisuutta kanssamme!