Sommarjobb, Pargas cementfabrik

17.12.2022

Finncement bygger en grönare framtid. All vår verksamhet syftar till att minska koldioxidavtrycket och utsläppen från cementproduktionen. En säker arbetsmiljö, att erbjuda den bästa kundupplevelsen, ett öppet samarbete och mod att förnyas är också viktigt för oss. Vi är en del av CRH konsernen, ett av världens ledande byggmaterialföretag.

Vi är glada över att Finncement intresserar dig som sommararbetsplats! Vi rekryterar sommarjobbare till Pargas cementfabrik och laboratorier. Finncement anställer arbetare till underhållet, produktionen och arbetsledningen. Arbetstidsformen är dagarbete eller kontinuerligt skiftsarbete. Vi erbjuder även dagarbete i bindemedels-, bränsle-, och kemilaboratorierna, samt kontinuerligt skiftsarbete i skifteslaboratoriet.

Anställningen förutsätter en godkänd nyanställningsundersökning, i vilken det kan ingå drogtestning.

Finncement deltar i kampanjen Ansvarsfullt sommarjobb och följer principerna för ett bra sommarjobb. Vi erbjuder dig intressanta uppgifter samt trevliga och kunniga arbetskamrater.

Rekryteringen är öppen fram till 12.2.2023 men avdelningarna behandlar självständigt ansökningar och väljer lämpliga sökanden redan under ansökningstidens gång, det lönar sig att vara snabb! Vi meddelar alla sökanden om vi kan erbjuda ett sommarjobb eller inte.

Vår kontaktperson vid eventuella frågor är HR-koordinator Johanna Albrecht, johanna.albrecht@finnsementti.fi

På våra hemsidor kan man läsa tidigare sommarjobbares upplevelser (på finska):
https://finnsementti.fi/rekry/