Tehdascontroller

17.11.2023

Finnsementti rakentaa vihreämpää tulevaisuutta. Kaikki toimintamme tähtää hiilijalanjäljen ja sementintuotannon päästöjen pienentämiseen. Meille tärkeää on myös turvallinen työympäristö, parhaan asiakaskokemuksen tarjoaminen, avoin yhteistyö ja rohkeus uudistua. Olemme osa CRH-konsernia, joka on yksi maailman johtavista rakennusmateriaaliyrityksistä.

Etsimme Paraisten sementtitehtaalle Tehdascontrolleria. Tehtäviisi kuuluvat tehtaan talousseurannan hoitaminen ja kehittäminen, budjetointi, ennusteiden laadintaa ja tehtaan kuukausiraportointia analyyseineen. Osallistut investointiprojektien suunnitteluun ja kannattavuuslaskentaan sekä tehtaan johtoryhmätyöskentelyyn. Lisäksi huolehdit tehtaan kontrollijärjestelmien toimivuudesta ja kehität yhtiön toiminnanohjausjärjestelmää (SAP) omalla vastuualueellaasi.

Toivomme Sinulta korkeakoulututkintoa, jossa on painotettu laskentatoimea. Sinulla on myös muutaman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä SAP-toiminnanohjausjärjestelmästä. Sinulla on oma-aloitteinen, jämäkkä ja analyyttinen työskentelyote. Omaat hyvät Excel-taidot ja englannin kielen taidot.

Lisätietoja tehtävästä antaa tehdaspäällikkö Niklas Wetterstein, puh. 0201 206 319.

Meillä panostetaan työssä ja uralla kehittymiseen, joka näkyy henkilöstömme viihtymisessä meillä. Hyvinvointisi tukemiseksi tarjoamme etuja kuten liikunta-/kulttuuri- ja hierontaedun, laajan työterveyshuollon, lomahuoneiston Saariselällä sekä työsuhdepolkupyöräedun. Tätä työtä on mahdollista tehdä osittain etänä.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä työhöntulotarkastusta, joka saattaa sisältää huumausainetestauksen.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 3.12.2023. Toivomme saavamme hakemuksesi pian, mahdollisuuksien mukaan videohaastattelemme sopivia kandidaatteja myös hakuajan aikana.