Ulla Leveelahti Finnsementin vastuullisuusjohtajaksi

Ulla Leveelahti on nimitetty Finnsementin vastuullisuusjohtajaksi 11.10. alkaen. Leveelahden nimityksen myötä vastuullisuustyöstä tulee entistä kiinteämpi osa Finnsementin johtoryhmätyöskentelyä.

Aiemmin Finnsementin ympäristöpäällikkönä työskennellyt Ulla Leveelahti kertoo suhtautuvansa intohimoisesti kehitystyöhön. Jatkuvan parantamisen logiikkaan uskovalle Leveelahdelle rooli vastuullisuusjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä on mieluinen.

– Mielestäni on tärkeää, että tehdään oleellisia asioita, ja ne oleelliset asiat tehdään oikein. Paikka johtoryhmässä mahdollistaa Finnsementin vastuullisuustyön sisällyttämisen kaikkiin organisaation toimintoihin, Leveelahti sanoo.

Organisaatiouudistus edesauttaa myös Finnsementin omien päästövähennystavoitteiden saavuttamista. Yhtiön tavoitteena on vähentää oman toimintansa päästöjä 30 prosenttia vuoden 2021 tasosta vuoteen 2030 mennessä. Tulevaisuudessa vastuullisuutta tarkastellaan Finnsementillä aiempaa laajemmin.

Uudesta osastosta voimaa vastuullisuustyöhön

Leveelahti lähtee johtamaan innoissaan myös uutta vastuullisuusosastoa.

– On hienoa päästä työskentelemään vahvan asiantuntijatiimin kanssa. Vaikka osasto on uusi, sen ihmiset ovat rautaisia ammattilaisia, jotka ovat työskennelleet näiden teemojen parissa pitkään. Uudelta vastuullisuusosastoltamme löytyy koko toimialan kattavaa osaamista, Leveelahti summaa.

Jaa juttu

Uusimmat blogit:

Finnsementin tuote- ja palvelukehitys vastaa rakennusalan muuttuviin tarpeisiin

Finnsementin tuote- ja palvelukehityksen ympärillä tapahtuu paljon. Kehitystyötämme vauhdittaa ja ohjaa usein käsi kädessä kulkevat vihreämmän rakentamisen vaatimukset sekä asiakkaidemme muuttuvat tarpeet. LC-Ykkössementin syntyprosessi ja Betometrin uudet käyttötarpeet kertovat koko alan nykyisestä kehityksestä.

Back to top