Kestävää Suomea rakentamassa

Olemme olleet mukana rakentamassa Suomea jo yli 100 vuoden ajan. Se näkyy rakennetussa ympäristössä joka puolella: betonisissa rakennuksissa, tunneleissa ja vaikkapa silloissa. Betonin pääraaka-ainetta sementtiä tuotamme Paraisten ja Lappeenrannan tehtaillamme, joiden viereisiltä avolouhoksilta saamme tarvitsemamme kalkkikiven.

Sementtimme kotimaisuusaste on 80-90 prosenttia. Valikoimaamme kuuluvat myös kuonajauhe, betonin seos- ja lisäaineet sekä kivirouheet. Jaamme mielellämme osaamistamme antamalla opastusta ja tukea betonin valmistukseen ja lisäaineisiin liittyvissä kysymyksissä. Visiomme on tarjota rakennusalan paras asiakaskokemus.

Meille on kunnia-asia auttaa suomalaista betoniteollisuutta menestymään. Emme anna pölyn laskeutua päällemme, vaan kehitämme omaa toimitusketjuamme, tuotteitamme, valikoimaamme ja palvelujamme jatkuvasti. Sitkeä ja määrätietoinen työmme työturvallisuuden eteen on tuottanut tulosta, ja olemme siinä aivan alan kärkikastia.

Työmme taustalla on vahva kansainvälinen tuki. Kuulumme kansainväliseen CRH-konserniin, joka on yksi maailman suurimmista rakennusmateriaaliyrityksistä.

Missiomme on olla mukana rakentamassa Suomea jatkossakin ja nimenomaan kestävää Suomea. Betoni on jo itsessään kestävä materiaali, mutta toimintamme perustuu myös kestävään kehitykseen. Olemme onnistuneet vähentämään sementin valmistamisessa aiheutuvia päästöjä uuden tekniikan ja investointien avulla merkittävästi. Työmme päästöjen vähentämiseksi jatkuu edelleen.

 

Back to top