Edelläkävijä vihreässä rakentamisessa

Finnsementti on suomalainen sementinvalmistaja, joka on ollut mukana rakentamassa Suomea jo yli 100 vuoden ajan. Olemme jatkuvasti kehittyvä, laajan tuotevalikoiman omaava sementin valmistaja, teollisuudenalan kotimainen työllistäjä ja vaikuttaja.

Merkittävä osa Suomen sementintarjonnasta tuotetaan Paraisilla ja Lappeenrannassa sijaitsevilla sementtitehtaillamme, sekä Raahessa sijaitsevalla kuonajauhetehtaalla.

Kaikki toimintamme tähtää hiilijalanjäljen ja sementintuotannon päästöjen pienentämiseen. Rakennamme vihreämpää tulevaisuutta. Meille tärkeää on myös turvallinen työympäristö, parhaan asiakaskokemuksen tarjoaminen, avoin yhteistyö ja rohkeus uudistua.

Kuulumme kansainväliseen CRH-konserniin, joka on yksi maailman suurimmista rakennusmateriaaliyrityksistä.

Käy lukemassa meillä Lappeenrannan ja Paraisten tehtailla kesällä 2021 kesätöissä olleiden Ida Kauhasen, Anton Kankaron sekä Anton Ristimäen kokemuksista Finnsementistä työnantajana.

Lue myös edellisten vuosien kesätyöntekijöiden kokemuksista:  Akselin ja RoninEmman, Joonatanin ja Jannen sekä Jessen ja Linnean & Ronjan ja Teemun kertomina.

Vastuullinen kesäduuni

Avoimet työpaikat

Prosessi-insinööri Lappeenrantaan

Hakuaika alkaa: 02.08.2022 13:00 - Hakuaika päättyy: 28.08.2022 23:59

Avoin hakemus

Back to top