Finnsementin sementit ja kivirouheet löytyvät nyt RT-tuotetiedon tuotetietokannasta

RT-tuotetiedon hakua voi käyttää soveltuvien tuotteiden etsimiseen, tuotevaihtojen tekemiseen, tuotteiden vertailuun, tuotekelpoisuusdokumenttien tarkasteluun tai esimerkiksi vähähiilisimmän tuotteen etsintään. Nyt tuotetietokannasta löytyvät myös Finnsementin sementit ja kivirouheet. Tietokannasta löytyvät tuotteiden käyttöturvallisuustiedotteet (SDS), suoritustasoilmoitukset (DoP), tuoteselosteet (TDS) sekä lisäksi sementtiemme EPD:t.

Digitaalisessa muodossa oleva vakiomuotoinen tuotetieto antaa rakennusalan toimijoille paljon hyötyjä ja mahdollistaa tuottavuuden kehittämisen. Rakennustieto on kehittänyt kansallista RT-tuotetietokantaa, joka mahdollistaa materiaalivirran digitaalisen hallinnan yhdessä toimitusketjun kanssa sekä merkittävästi helpottaa ja nopeuttaa tuotetiedon dokumentointia työmaalla.

 

Jaa juttu

Uusimmat blogit:

Tasaisen varmasti kohti entistä ihmislähtöisempää organisaatiota

Me Finnsementillä teemme pitkäjänteistä työtä henkilöstön hyvinvoinnin ja viihtyvyyden eteen. Jälleen viime vuonna teetetyn henkilöstökyselymme perusteella työ tuottaa myös hedelmää. 110-vuotiaan historiamme aikana olemme ehtineet kulkea jo pitkän matkan, mutta tavoitteita riittää tulevaisuudessakin.

Back to top