Kuljettajaperehdytykset löytyvät nyt verkkosivuiltamme

Olemme julkaisseet 17.5. verkkosivuillamme uutta perehdytysmateriaalia kuljettajille. Osoitteen https://finnsementti.mauri.posso.fi/yritys/tyoturvallisuus/kuljettajaperehdytykset takaa löytyy helppo interaktiivinen perehdytys, joka antaa alkusysäyksen jokaisen kuljettajan Finnsementti –uralle!

Interaktiivinen perehdytys sisältää tietoa, kysymyksiä sekä tehdaskohtaisia kuva- ja video-opasteita. Kuljettajan on suoritettava yleinen perehdytys sekä niiden paikkakuntien perehdytys, joilla kuljettaja lastaa. Perehdytyksen suorittamisen jälkeen kuljettaja saa todistuksen sen suorittamisesta. Suoritus kirjautuu suoraan Finnsementin järjestelmään. Järjestelmään kirjautuu suorittajan nimi, hänen edustama kuljetusliike sekä suorituspäivä. Perehdytys on voimassa yhden vuoden sen suorittamisesta.

Tavoitteena turvallinen työympäristö

Me Finnsementillä haluamme taata jokaiselle turvallisen työympäristön. Työturvallisuuden takaamiseksi jokaiselta tehdasalueella liikkuvalta henkilöltä vaaditaan asianmukainen perehdytys. Kuljettajien osalta nyt julkaistu kuljettajaperehdytys tulee olemaan jatkossa pakollinen. Uusilta kuljettajilta vaaditaan tämän lisäksi tehdaskohtainen lastauspaikoista vastaavan työnjohtajan perehdytys.

Perehdytysmateriaali koskee Paraisten ja Lappeenrannan tehtaita. Terminaalien perehdytykset julkaistaan myöhemmin ja niiden perehdytyksistä vastaavat jatkossakin terminaalinhoitajat.

Kuljettajaperehdytyksiin liittyvissä kysymyksissä teitä auttaa Finnsementin logistiikkakoordinaattori Joonas Nummela, joonas.nummela@finnsementti.fi, puh 0201 206 380.

Terveisin,
Finnsementti Oy

Jaa juttu

Uusimmat blogit:

Tasaisen varmasti kohti entistä ihmislähtöisempää organisaatiota

Me Finnsementillä teemme pitkäjänteistä työtä henkilöstön hyvinvoinnin ja viihtyvyyden eteen. Jälleen viime vuonna teetetyn henkilöstökyselymme perusteella työ tuottaa myös hedelmää. 110-vuotiaan historiamme aikana olemme ehtineet kulkea jo pitkän matkan, mutta tavoitteita riittää tulevaisuudessakin.

Hiilineutraali tulevaisuus rakentuu monista eri palasista

EU-taksonomia ja erilaiset päästövähennystavoitteet tiukentuvat ja tulevaisuudessa vain vähähiiliselle rakentamiselle on kysyntää. Vihreän rakentamisen edelläkävijänä Finnsementin tavoitteena on vähentää oman toiminnan hiilidioksidipäästöjä 30 prosenttia vuoden 2021 tasosta vuoteen 2030 mennessä.

Back to top