Lappeenrannan P2X-hanke ei etene alkuperäisessä aikataulussa

Finnsementti on vihreän rakentamisen edelläkävijänä ollut ylpeänä ja ennakkoluulottomasti mukana St1:n P2X-hankkeessa, jossa on kehitetty uutta käyttötarkoitusta hiilidioksidille. Vaikka tämä hanke ei tällä erää etene alkuperäisen suunnitelman mukaan, oma kehitystyömme hiilidioksidin talteenoton ja teknologialoikan osalta jatkuu tiiviinä. Myös kokonaistavoitteemme vähentää hiilidioksidipäästöjä 30 prosenttia vuoteen 2030 mennessä etenee aikataulun mukaisesti.

Lue lisää St1:n julkaisemasta tiedotteesta.

Jaa juttu

Uusimmat blogit:

Tasaisen varmasti kohti entistä ihmislähtöisempää organisaatiota

Me Finnsementillä teemme pitkäjänteistä työtä henkilöstön hyvinvoinnin ja viihtyvyyden eteen. Jälleen viime vuonna teetetyn henkilöstökyselymme perusteella työ tuottaa myös hedelmää. 110-vuotiaan historiamme aikana olemme ehtineet kulkea jo pitkän matkan, mutta tavoitteita riittää tulevaisuudessakin.

Hiilineutraali tulevaisuus rakentuu monista eri palasista

EU-taksonomia ja erilaiset päästövähennystavoitteet tiukentuvat ja tulevaisuudessa vain vähähiiliselle rakentamiselle on kysyntää. Vihreän rakentamisen edelläkävijänä Finnsementin tavoitteena on vähentää oman toiminnan hiilidioksidipäästöjä 30 prosenttia vuoden 2021 tasosta vuoteen 2030 mennessä.

Back to top