Reijo Kostiainen Finnsementin toimitusjohtajaksi

Reijo Kostiainen aloittaa Finnsementin toimitusjohtajana 1. helmikuuta. Hän siirtyy yrityksen vetovastuuseen myyntijohtajan tehtävästä. Finnsementin uusi toimitusjohtaja on tehnyt pitkän uran betoni- ja sementtiteollisuudessa.

Yli 30 vuotta betoni- ja sementtiteollisuuden palveluksessa työskennelleelle Reijo Kostiaiselle toimitusjohtajan pesti on mielekäs jatkumo aiemmille työtehtäville. Kostiainen on työskennellyt Finnsementin myyntijohtajana 14 vuotta ennen toimitusjohtajaksi siirtymistään. Ennen Finnsementtiä hän oli 20 vuotta betoniteollisuudessa, niistä kahdeksan vuotta johtotehtävissä.

– Tämä on erittäin mielenkiintoinen toimiala, jossa tehdään isoja, koko yhteiskuntaan ja vihreämpään tulevaisuuteemme vaikuttavia ratkaisuja. On hienoa päästä johtamaan tätä motivoitunutta porukkaa, Kostiainen sanoo.

 

Lisätiedot:
Reijo Kostiainen, puh. 0400 440 560, reijo.kostiainen(at)finnsementti.fi

 

Jaa juttu

Uusimmat blogit:

Finnsementin tuote- ja palvelukehitys vastaa rakennusalan muuttuviin tarpeisiin

Finnsementin tuote- ja palvelukehityksen ympärillä tapahtuu paljon. Kehitystyötämme vauhdittaa ja ohjaa usein käsi kädessä kulkevat vihreämmän rakentamisen vaatimukset sekä asiakkaidemme muuttuvat tarpeet. LC-Ykkössementin syntyprosessi ja Betometrin uudet käyttötarpeet kertovat koko alan nykyisestä kehityksestä.

Back to top