Tarkoitus – CRH:n toiminnan yhteinen perusta

Finnsementti on osa maailman suurimpiin kuuluvaa rakennusmateriaalikonsernia CRH:ta. CRH:ssa on koettu tärkeäksi kirkastaa, mitkä asiat ovat maailmanlaajuisesti niitä asioita, joista haluamme, että meidät tunnetaan niin työntekijöiden, asiakkaiden ja muiden yhteistyökumppaneiden puolelta. Tätä varten CRH on määritellyt itselleen yhteisen toiminnan perustan, Tarkoituksen (Purpose).

Tarkoitus vastaa kysymykseen mitä merkitsee olla osa CRH-konsernia, mitä me yhdessä edustamme. Tarkoituksen toteuttamisen taustalla on ollut merkittävä muutos ympärillämme viimeisten vuosien aikana; muutos rakentamisen alalla, yhteiskunnassa ja koko maailmassa.

Yhteinen Tarkoituksemme ohjaa tekemistämme ja auttaa sekä selviytymään että menestymään muutoksessa ympärillämme. CRH-konsernin tarkoitus on kiteytetty yhteen lauseeseen: ”Yhdessä uudistamme tapaa, jolla maailmaamme rakennetaan.

 

Tarkoituksemme tarina

Missä tahansa oletkin, näet työmme jäljen ympärilläsi. Se, mitä me CRH-konserniin kuuluvat yritykset teemme – materiaalimme, tuotteemme ja palvelumme ovat keskeinen osa ihmisten arkea ja elämää, sillä ne määrittelevät, miten maailmaamme rakennetaan.

Siksi pyrimme joka kerta parempaan. Ajattelemme, näemme ja keksimme uudelleen rakennetun ympäristön ratkaisuja. Rakennamme koteja, rakennuksia ja infrastruktuuria, jotka kestävät.

Meidät tunnetaan kyvystämme innostua. Nyt tarvitsemme tätä intoa vastataksemme oman aikamme haasteisiin. Meidän täytyy tehdä töitä tulevien sukupolvien, yhdenvertaisuuden ja monimuotoisuuden sekä kestävän kehityksen eteen. Saamme aikaan suurimman vaikutuksen, kun teemme sen yhdessä.

Teemme sen CRH:n tavalla, harkitusti askel kerrallaan oikeaan suuntaan kulkien. Yhdessä kumppaniemme, asiakkaidemme sekä sidosryhmiemme kanssa muokkaamme ajattelua ja luomme ratkaisuja ympäri maailmaa. Mutta kunnioittaen paikallisia erityispiirteitä ja yksilöllisiä tarpeita.

Sillä missä tahansa oletkin, yhdessä uudistamme tapaa, jolla maailmaamme rakennetaan.

 

Katso Tarkoituksesta kertova video

Jaa juttu

Uusimmat blogit:

Finnsementin tuote- ja palvelukehitys vastaa rakennusalan muuttuviin tarpeisiin

Finnsementin tuote- ja palvelukehityksen ympärillä tapahtuu paljon. Kehitystyötämme vauhdittaa ja ohjaa usein käsi kädessä kulkevat vihreämmän rakentamisen vaatimukset sekä asiakkaidemme muuttuvat tarpeet. LC-Ykkössementin syntyprosessi ja Betometrin uudet käyttötarpeet kertovat koko alan nykyisestä kehityksestä.

Back to top