Toimitusjohtajan katsaus: Rakennamme alamme tulevaisuutta yhdessä

Olemme eläneet uudenlaista arkea nyt kaksi kuukautta. Vaikka keskeisenä yhteiskunnallisena toimijana olemme varautuneet poikkeaviin ja odottamattomiin tilanteisiin, on COVID-19-tilanne tuonut meille Finnsementillekin uudenlaisia työn arkea koskevia haasteita.  

Haastavasta yhteiskunnallisesta tilanteesta huolimatta olemme Finnsementillä onnistuneet pitämään tuotantomme käynnissä normaalisti ja jatkamaan töitä lähes tavalliseen tapaan. Siinä meitä on auttanut vankka osaaminen ja pitkä kokemus – vakaalle pohjalle rakennettu perusta – sekä hyvänä pysynyt kysyntä.

Rakennusalan kannalta sementin saatavuus on tärkeä turvata kaikissa olosuhteissa – siinä me olemme tärkeä osa. Koronatilanteen vaikutukset rakennusalaan eivät toistaiseksi ole olleet merkittäviä. Tämä on pitänyt myös meidän pyörämme pyörimässä.

Kriisissä kumppanuuden merkitys korostuu. Tässä hetkessä pyrimme tukemaan ja palvelemaan asiakkaitamme ja sidosryhmiämme entistäkin paremmin. Olemme tehneet kaikkemme – niin kuin aina – turvataksemme toimitusvarmuutemme, jotta asiakkaittemme toiminnalle ei koituisi katkoksia. Yhdessä kumppaneidemme kanssa rakennamme kestävää tulevaisuutta myös poikkeusaikana.

Moni ennen niin arkinen asiakaan ei ole enää itsestäänselvyys. Meille on tärkeää, että myös tässä hetkessä arvomme – turvallisuus, vastuullisuus, avoimuus, asiakaslähtöisyys ja tavoitteellisuus – toteutuvat kaikessa toiminnassamme. Työntekijöidemme ja kumppaniemme hyvinvointi ja toimiva yhteistyö on arkeamme ylläpitävä voima.

Pidetään yhtä tässä ajassa ja sen jälkeen!

Miikka Riionheimo
toimitusjohtaja, Finnsementti Oy

Jaa juttu

Uusimmat blogit:

Tasaisen varmasti kohti entistä ihmislähtöisempää organisaatiota

Me Finnsementillä teemme pitkäjänteistä työtä henkilöstön hyvinvoinnin ja viihtyvyyden eteen. Jälleen viime vuonna teetetyn henkilöstökyselymme perusteella työ tuottaa myös hedelmää. 110-vuotiaan historiamme aikana olemme ehtineet kulkea jo pitkän matkan, mutta tavoitteita riittää tulevaisuudessakin.

Back to top