Toimitusjohtajan katsaus: Uskoa ja uskallusta tulevaan

Pian päättyvä vuosi jää mieliimme monien muutosten aikana. Myös meillä Finnsementillä on eletty uudenlaista arkea, johon on kuulunut etätyöskentelyyn totuttelua sekä poikkeuksellisissa oloissa työskentelyä. Haastavissa olosuhteissakin ammattitaitoinen henkilöstömme on onnistunut työssään ja varmistanut sementintuotannon läpi vuoden. Etätyöskentelymme jatkuu suositusten ja tähänastisten käytäntöjemme mukaisesti, ja olemme sujuvasti asiakkaittemme tavoitettavissa etäyhteyksien välityksellä.

Haastavanakaan aikana emme ole unohtaneet ilmastotyön merkitystä. Siinä vuoden suurin saavutuksemme on marraskuun lopussa käyttöönotettu Raahen jauhatuslaitoksen pystymylly, joka tuottaa nyt masuunikuonaa uuden ja ympäristöystävällisemmän Oiva-sementin raaka-aineeksi. Osana pitkäjänteistä ilmastotyötä investoimme nyt ja tulevaisuudessa hiilidioksidipäästöiltään niukempien sementtilaatujen sekä ympäristöystävällisempien valmistusprosessien kehittämiseen.

Kiitämme asiakkaitamme hyvästä yhteistyöstä ja luottamuksesta, joka on kantanut myös poikkeuksellisina aikoina. Isoistakin haasteista selvitään, kun töitä tehdään hyvässä hengessä yhdessä motivoituneiden ja osaavien ihmisten kanssa. Tulemme jatkossa kiinnittämään erityishuomiota parhaan asiakaskokemuksen saavuttamiseen sekä betonin kilpailukyvyn ja kestävän rakentamisen kehittämiseen. Näin pystymme vastaamaan entistäkin paremmin sekä teidän odotuksiinne että kunnianhimoisiin ilmastotavoitteisiimme.

Lämmin kiitos kuluneesta vuodesta asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme. Hyvää joulunaikaa ja onnellista uutta vuotta!

Miikka Riionheimo
toimitusjohtaja

 

Jaa juttu

Uusimmat blogit:

Tasaisen varmasti kohti entistä ihmislähtöisempää organisaatiota

Me Finnsementillä teemme pitkäjänteistä työtä henkilöstön hyvinvoinnin ja viihtyvyyden eteen. Jälleen viime vuonna teetetyn henkilöstökyselymme perusteella työ tuottaa myös hedelmää. 110-vuotiaan historiamme aikana olemme ehtineet kulkea jo pitkän matkan, mutta tavoitteita riittää tulevaisuudessakin.

Back to top