Suomea rakentamassa – Mikko Koivuranta

Meitä finnsementtiläisiä on yli 200. Yksi meistä on pitkän linjan sementtimies Mikko ”Rudi” Koivuranta, joka on työskennellyt sementin parissa jo yli 40 vuotta. Lappeenrannan tehtaan uunioperaattorina hän varmistaa, että sementtiraaka-aineiden eteneminen uunissa sujuu varmasti, turvallisesti ja laadukkaasti. Häntä haastateltiin Kivifaktaa sivustolle, osana Suomea rakentamassa -kampanjaa. Voit lukea haastattelun kokonaisuudessaan täältä.

 

Jaa juttu

Uusimmat blogit:

Tasaisen varmasti kohti entistä ihmislähtöisempää organisaatiota

Me Finnsementillä teemme pitkäjänteistä työtä henkilöstön hyvinvoinnin ja viihtyvyyden eteen. Jälleen viime vuonna teetetyn henkilöstökyselymme perusteella työ tuottaa myös hedelmää. 110-vuotiaan historiamme aikana olemme ehtineet kulkea jo pitkän matkan, mutta tavoitteita riittää tulevaisuudessakin.

Hiilineutraali tulevaisuus rakentuu monista eri palasista

EU-taksonomia ja erilaiset päästövähennystavoitteet tiukentuvat ja tulevaisuudessa vain vähähiiliselle rakentamiselle on kysyntää. Vihreän rakentamisen edelläkävijänä Finnsementin tavoitteena on vähentää oman toiminnan hiilidioksidipäästöjä 30 prosenttia vuoden 2021 tasosta vuoteen 2030 mennessä.

Back to top