Täydennyksiä Finnsementin lisäainevalikoimaan

Finnsementin lisäaineiden tarjontaa kehitetään määrätietoisesti, tavoitteena tuoda valikoimaan kehittyvät asiakastarpeet täyttäviä uusia tuotteita.

Kehitystyö sisältää jatkuvan ja aktiivisen Finnsementin omaan tuotekehitykseen perustuvan Parmix-tuoteperheen päivittämisen, sekä laadukkaiden ja kilpailukykyisten välitystuotteiden lanseeraamisen. Tässä työssä Finnsementin omien kehitysresurssien lisäksi on käytettävissämme myös CRH-konsernin laaja asiantuntijaverkosto.

Viimeisimmät lisäykset Finnsementin lisäainetuoteperheeseen ovat titaanidioksidi QW 7005, joka täydentää pigmenttivalikoimaamme, sekä jälkihoitoaine Concure S tuoreiden betonipintojen käsittelyyn.

Titaanidioksidi QW 7005

Titaanidioksidi on kaivattu lisäys Finnsementin pigmenttivalikoimaan. QW 7005 on granuloitu tuote, joten sen ehdottomiin etuihin kuuluu helppo annostelu ja käytön siisteys. Myös esim. siirto pneumaattisissa linjoissa tai ruuvikuljettimella on juohevampaa kuin perinteisellä jauheella. Granulin liukenevuus veteen ja värin lopputulos vastaavat jauhemaisen titaanidioksidin ominaisuuksia.

QW 7005 on saatavilla sekä 25 kg:n pikkusäkeissä, että 1000 kg:n suursäkeissä.

Concure S -jälkihoitoaine

Concure S on silikaattipohjainen jälkihoitoaine, jota ei tarvitse poistaa kuivuneen betonin pinnalta pesemällä tai mekaanisesti. Se ehkäisee tehokkaasti veden haihtumista betonin pinnalta pienentäen plastisen halkeilun riskiä ja parantaen betonipinnan lujuudenkehitystä. Concure S on helppo käsitellä ruiskulla ja sillä käsitelty betoni on valmista pintaa tasoitteille tai muille pinnoitteille. Tuote soveltuu sekä paikallavalujen että elementtibetonien jälkihoitoon.

Concure S on saatavilla kanisterissa (15 l), tynnyrissä (200 l) ja kontissa (1000 l).

Jaa juttu

Uusimmat blogit:

Tasaisen varmasti kohti entistä ihmislähtöisempää organisaatiota

Me Finnsementillä teemme pitkäjänteistä työtä henkilöstön hyvinvoinnin ja viihtyvyyden eteen. Jälleen viime vuonna teetetyn henkilöstökyselymme perusteella työ tuottaa myös hedelmää. 110-vuotiaan historiamme aikana olemme ehtineet kulkea jo pitkän matkan, mutta tavoitteita riittää tulevaisuudessakin.

Back to top