Kesä tulee – väriä pintaan Finnsementin pigmenteillä!

Betonin hyvät tekniset ominaisuudet ovat tunnetut ja kiistämättömät. Betoniset rakennukset ja rakenteet voivat edustaa kuitenkin myös pehmeämpiä arvoja ja kaiken ei aina tarvitse olla niin harmaata!

Pigmenteillä betonisiin rakenteisiin, betonituotteisiin ja laasteihin saadaan lisää väriä laajalla skaalalla. Ferroxon-pigmentit ovat jo pitkään olleet osa Finnsementin valikoimaa ja nykyään niitä on saatavilla niin jauheina, kuin kompaktoituinakin.

Kirkkaiden värien lisäksi normaalia harmaata betonia on toisinaan myös tarve vaalentaa. Tähän tarpeeseen soveltuu mainiosti pigmenttiperheemme uusin tuote: titaanidioksidi QW 7005.

Perinteisten käyttökohteiden lisäksi pigmenttejä voidaan käyttää moneen muuhunkin tarpeeseen. Viime vuosina esimerkiksi punainen väri on löytänyt tiensä useiden kevyenliikenteen väylien asfalttiin. Malliesimerkkinä tästä on Ykkösasfaltti Oy:n toteuttama Pohjoisbaana Helsingin Pasilassa, jossa punainen sävy pyörätien pintaan saatiin aikaan Ferroxon 410:lla.

Pigmenttivalikoimaan voit tutustua nettisivuillamme: https://finnsementti.fi/wp-content/uploads/2018/09/Ferroxon_varikartta_2016_2_.pdf

Värikkäisiin betonipintoihin kannattaa tutustua Finnsementin betonipintaoppaan avulla: https://finnsementti.fi/wp-content/uploads/2018/09/finnsementti_betonipintaopas-1.pdf

Lisätietoja Finnsementin pigmenteistä ja niiden käytöstä saat myynnin yhteyshenkilöiltämme:

Heikki Alarautalahti, 0201 206 204
Iiro Aro, 0201 206 447
Pekka Rajala, 0201 206 207
Mikko Marjalaakso, 0201 206 208

Teksti: myyntipäällikkö Mikko Marjalaakso, kuvat Pekka Rajala & Mikko Marjalaakso

Jaa juttu

Uusimmat blogit:

Tasaisen varmasti kohti entistä ihmislähtöisempää organisaatiota

Me Finnsementillä teemme pitkäjänteistä työtä henkilöstön hyvinvoinnin ja viihtyvyyden eteen. Jälleen viime vuonna teetetyn henkilöstökyselymme perusteella työ tuottaa myös hedelmää. 110-vuotiaan historiamme aikana olemme ehtineet kulkea jo pitkän matkan, mutta tavoitteita riittää tulevaisuudessakin.

Back to top