Muutoksia lisäainepakkauksiin

Finnsementin huokostintynnyrien koko muuttuu vuoden vaihteessa entistä käyttäjäystävällisemmäksi. Uusi 100 kg:n tynnyri on mm. helpompi käsitellä, kuin aiempi 150-kiloinen versio.

Kokomuutoksen lisäksi panostamme myös muilta ominaisuuksiltaan laadukkaaseen pakkaukseen. Otamme lisäainepakkauksissa asteittain käyttöön sinettikorkit, jotka tulevat ensimmäisinä käyttöön nimenomaan uusissa huokostintynnyreissä. Sinetöity tynnyri tai kontti takaa jatkossa entistä paremmin sen, että toimittamamme tuote on varmuudella tilatun mukaista kun se saapuu asiakkaalle. Tämän uskomme takaavan myös entistä paremman asiakaskokemuksen tuotteitamme käytettäessä.

Talvea kohti mentäessä kannattaa myös muistaa lisäaineiden oikea kuljetus ja varastointi. Tuotteita ei tule kelien kylmetessä jättää ulkotiloihin, vaan siirtää ne toimituksen vastaanoton yhteydessä riittävän lämpimiin sisätiloihin. Näin vältytään mahdollisen jäätymisen aiheuttamilta riskeiltä. Hiljaisemman talvisesongin aikana on hyvä muistaa myös lisäaineiden säännöllinen sekoittaminen.

Lisätietoa lisäaineiden oikeanlaisesta varastoinnista ja sekoittamisesta löydät nettisivuiltamme: https://finnsementti.fi/tuote-osasto/parmix-lisaaineet/lisaaineiden_sailytys/

Jaa juttu

Uusimmat blogit:

Finnsementin tuote- ja palvelukehitys vastaa rakennusalan muuttuviin tarpeisiin

Finnsementin tuote- ja palvelukehityksen ympärillä tapahtuu paljon. Kehitystyötämme vauhdittaa ja ohjaa usein käsi kädessä kulkevat vihreämmän rakentamisen vaatimukset sekä asiakkaidemme muuttuvat tarpeet. LC-Ykkössementin syntyprosessi ja Betometrin uudet käyttötarpeet kertovat koko alan nykyisestä kehityksestä.

Back to top