Muutoksia lisäainepakkauksiin

Finnsementin huokostintynnyrien koko muuttuu vuoden vaihteessa entistä käyttäjäystävällisemmäksi. Uusi 100 kg:n tynnyri on mm. helpompi käsitellä, kuin aiempi 150-kiloinen versio.

Kokomuutoksen lisäksi panostamme myös muilta ominaisuuksiltaan laadukkaaseen pakkaukseen. Otamme lisäainepakkauksissa asteittain käyttöön sinettikorkit, jotka tulevat ensimmäisinä käyttöön nimenomaan uusissa huokostintynnyreissä. Sinetöity tynnyri tai kontti takaa jatkossa entistä paremmin sen, että toimittamamme tuote on varmuudella tilatun mukaista kun se saapuu asiakkaalle. Tämän uskomme takaavan myös entistä paremman asiakaskokemuksen tuotteitamme käytettäessä.

Talvea kohti mentäessä kannattaa myös muistaa lisäaineiden oikea kuljetus ja varastointi. Tuotteita ei tule kelien kylmetessä jättää ulkotiloihin, vaan siirtää ne toimituksen vastaanoton yhteydessä riittävän lämpimiin sisätiloihin. Näin vältytään mahdollisen jäätymisen aiheuttamilta riskeiltä. Hiljaisemman talvisesongin aikana on hyvä muistaa myös lisäaineiden säännöllinen sekoittaminen.

Lisätietoa lisäaineiden oikeanlaisesta varastoinnista ja sekoittamisesta löydät nettisivuiltamme: https://finnsementti.mauri.posso.fi/tuote-osasto/parmix-lisaaineet/lisaaineiden_sailytys/

Jaa juttu

Uusimmat blogit:

Tasaisen varmasti kohti entistä ihmislähtöisempää organisaatiota

Me Finnsementillä teemme pitkäjänteistä työtä henkilöstön hyvinvoinnin ja viihtyvyyden eteen. Jälleen viime vuonna teetetyn henkilöstökyselymme perusteella työ tuottaa myös hedelmää. 110-vuotiaan historiamme aikana olemme ehtineet kulkea jo pitkän matkan, mutta tavoitteita riittää tulevaisuudessakin.

Hiilineutraali tulevaisuus rakentuu monista eri palasista

EU-taksonomia ja erilaiset päästövähennystavoitteet tiukentuvat ja tulevaisuudessa vain vähähiiliselle rakentamiselle on kysyntää. Vihreän rakentamisen edelläkävijänä Finnsementin tavoitteena on vähentää oman toiminnan hiilidioksidipäästöjä 30 prosenttia vuoden 2021 tasosta vuoteen 2030 mennessä.

Back to top