Panostamme palveluun ja uuden kehittämiseen!

Osa parasta asiakaskokemusta ovat hyvä palvelu, laadukkaat tuotteet ja niiden yhdistelmät.
Finnsementin tuotevalikoima kattaa merkittävän osan betoninvalmistajan arjen tarpeista.
Työmme uusien tuotteiden ja sovellusten kehittämiseksi on kuitenkin jatkuvaa ja haluamme palvella myös siltä osin asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla.

Oleellinen osa Finnsementin teknistä palvelua ovat erilaiset reseptin kehitys- ja optimointiprojektit. Tätä tarvetta varten tarjoamme asiakkaidemme tueksi AVA-mittauksia, joista on muodostunut kiinteä osa betoni- ja lisäainekokeita. Oma mittari ja koulutettu henkilöstö takaavat myös AVA-mittauksissa palvelullemme luotettavan ja korkean laadun.

Alkuvuodesta täydensimme pigmenttivalikoimaa uudella mustalla, Ferroxon 650:llä.
Tällä uudella mustalla betoniin saadaan aiemmin käytössä olleita tuotteita syvempi musta sävy.
Samalla otimme valikoimaan myös suursäkitetyt pigmentit, sekä erityisesti pneumaattisissa ja mekaanisissa syöttölinjoissa paremmin kulkevat kompaktoidut pigmentit.
Kompaktoituina löytyvät seuraavat värit: punainen 430 C, keltainen 510 C ja uusi musta 650 C.
Näiden täydennysten lisäksi on uusien väriaineiden kartoitus koko ajan käynnissä!

Myös pintahidastinten suunnalla tapahtuu. Pesubetonipintojen valmistamisessa välttämättömät pintahidastimet ovat vielä tänä päivänä pääasiallisesti liuotinpohjaisia.
Koska pintahidastinten kansainvälinen tuotekehitys suuntautuu tällä hetkellä vesiliukoisiin aineisiin, on myös Finnsementillä aloitettu työ näiden tuotteiden markkinoille tuomiseksi. Käytännön kokeet näillä uusilla tuotteilla tullaan aloittamaan jo tämän syksyn aikana.

Muita mielenkiintoisia t&k-projekteja on parhaillaan käynnissä mm. huokostamisen, betonin vedentiiveysasioiden, sekä luonnollisesti aina tärkeän notkistinkehityksen saralla.

 

Teksti Mikko Marjalaakso, kuva Iiro Aro

Jaa juttu

Uusimmat blogit:

Finnsementin tuote- ja palvelukehitys vastaa rakennusalan muuttuviin tarpeisiin

Finnsementin tuote- ja palvelukehityksen ympärillä tapahtuu paljon. Kehitystyötämme vauhdittaa ja ohjaa usein käsi kädessä kulkevat vihreämmän rakentamisen vaatimukset sekä asiakkaidemme muuttuvat tarpeet. LC-Ykkössementin syntyprosessi ja Betometrin uudet käyttötarpeet kertovat koko alan nykyisestä kehityksestä.

Back to top