Uusi ympäristöraportti on ilmestynyt

Finnsementin tuoreessa ympäristöraportissa kerromme sementistä kestävän yhteiskunnan rakennusmateriaalina sekä erityisesti pitkäjänteisestä työstämme hiilidioksidipäästöjen vähentämisen ja kiertotalouden eteen sekä viime vuoden investoinneistamme.

”Panostamme tulevaisuudessakin uusiin päästöjä vähentäviin menetelmiin, keskitymme tuotekehityksessämme matalamman CO2-tason sementteihin ja lisäämme määrätietoisesti vaihtoehtoisten polttoaineiden ja raaka-aineiden määrää tuotannossamme. Mikä tärkeintä, otamme toiminnassamme joka päivä niin pieniä kuin isojakin askeleita kohti vähäpäästöisempää tulevaisuutta”, kertoo toimitusjohtaja Miikka Riionheimo.

Ympäristöraportissa muun muassa:

  • Sementistä tehdään tärkein rakennusmateriaali
  • Hiilidioksidipäästöihin voi vaikuttaa valmistusvaiheessa
  • Hallittua kiertotaloutta ja resurssitehokkuutta
  • Ympäristöseloste auttaa vertailemaan
  • Sähköiset palvelut säästävät luontoa
  • Työympäristö turvalliseksi kaikille

 

Tutustu Finnsementin ympäristöraporttiin!

 

Jaa juttu

Uusimmat blogit:

Tasaisen varmasti kohti entistä ihmislähtöisempää organisaatiota

Me Finnsementillä teemme pitkäjänteistä työtä henkilöstön hyvinvoinnin ja viihtyvyyden eteen. Jälleen viime vuonna teetetyn henkilöstökyselymme perusteella työ tuottaa myös hedelmää. 110-vuotiaan historiamme aikana olemme ehtineet kulkea jo pitkän matkan, mutta tavoitteita riittää tulevaisuudessakin.

Hiilineutraali tulevaisuus rakentuu monista eri palasista

EU-taksonomia ja erilaiset päästövähennystavoitteet tiukentuvat ja tulevaisuudessa vain vähähiiliselle rakentamiselle on kysyntää. Vihreän rakentamisen edelläkävijänä Finnsementin tavoitteena on vähentää oman toiminnan hiilidioksidipäästöjä 30 prosenttia vuoden 2021 tasosta vuoteen 2030 mennessä.

Back to top