Ajankohtaista

18.6.2024

Finnsementin tuote- ja palvelukehitys vastaa rakennusalan muuttuviin tarpeisiin

Finnsementin tuote- ja palvelukehityksen ympärillä tapahtuu paljon. Kehitystyötämme vauhdittaa ja ohjaa usein käsi kädessä kulkevat vihreämmän rakentamisen vaatimukset sekä asiakkaidemme muuttuvat tarpeet. LC-Ykkössementin syntyprosessi ja Betometrin uudet käyttötarpeet kertovat koko alan nykyisestä kehityksestä.

17.6.2024

Nepalista kunnossapitoinsinööriksi Saimaan rannoille

Pratik Koirala työskentelee Finnsementin Lappeenrannan tehtaalla kunnossapitoinsinöörinä. Nepalista Suomeen muuttanut Koirala on viihtynyt Lappeenrannassa jo 15 vuotta. Monimuotoisuuden tukemista työpaikalla hän vertaa käsien taputtamiseen – kummankin käden on tehtävä oma osansa.

16.5.2024

Kaikkien työpäivien tulee olla turvallisia

Rakennusalan yhteistä turvallisuusviikkoa vietetään 13.–17.5. Finnsementillä töitä työturvallisuuden eteen tehdään joka päivä.

LC-Ykkössementti on Finnsementin uusi erikoissementti

Finnsementti tuo toukokuussa markkinoille uuden kalkkikivellä seostetun LC-Ykkössementin.

10.4.2024

Uusi arinajäähdytin on merkittävä loikka vähähiilisyystyössä

Finnsementin Paraisten tehtaalla otettiin huhtikuun alussa käyttöön uusi arinajäähdytin, joka lisää klinkkeriuunin energiatehokkuutta ja laskee tehtaan kokonaispäästöjä jopa 10 prosentilla.

Uusi arinajäähdytin on Finnsementin projektiosaamisen juhlaa

Finnsementin Paraisten tehtaan uusi arinajäähdytin on osa uunin laajempaa modernisointia. Nyt toteutettu projekti on kuitenkin kooltaan ja merkitykseltään omaa luokkaansa.

5.4.2024

Finnsementin Paraisten tehtaalla käyttöön uusi arinajäähdytin – tehtaan energiatehokkuus paranee ja päästöt vähenevät

Finnsementin Paraisten tehtaalla on otettu käyttöön uusi klinkkeriuunin arinajäähdytin. Jäähdytin vähentää tehtaan kokonaispäästöjä ja parantaa uunin energiatehokkuutta.

7.3.2024

Rohkeasti kohti omia tavoitteita ja mielenkiinnon kohteita

Sementtiteollisuus tarjoaa mitä upeimpia uramahdollisuuksia. Finnsementillä erilaisissa tehtävissä ja erilaisilla koulutustaustoilla työskentelevät naiset kertovat jälleen ajatuksia työstään kansainvälisen naistenpäivän kunniaksi. Heitä kaikkia yhdistää kulkeminen rohkeasti kohti omia tavoitteita.

24.1.2024

Tasaisen varmasti kohti entistä ihmislähtöisempää organisaatiota

Me Finnsementillä teemme pitkäjänteistä työtä henkilöstön hyvinvoinnin ja viihtyvyyden eteen. Jälleen viime vuonna teetetyn henkilöstökyselymme perusteella työ tuottaa myös hedelmää. 110-vuotiaan historiamme aikana olemme ehtineet kulkea jo pitkän matkan, mutta tavoitteita riittää tulevaisuudessakin.

19.12.2023

Hiilineutraali tulevaisuus rakentuu monista eri palasista

EU-taksonomia ja erilaiset päästövähennystavoitteet tiukentuvat ja tulevaisuudessa vain vähähiiliselle rakentamiselle on kysyntää. Vihreän rakentamisen edelläkävijänä Finnsementin tavoitteena on vähentää oman toiminnan hiilidioksidipäästöjä 30 prosenttia vuoden 2021 tasosta vuoteen 2030 mennessä.

Back to top